PASTISSOS DE BOLQUERS

Pastissos de bolquers. Entrega a domicili. Barcelona, Girona, Tarragona, Lleida, resta d'Espanya

Si busques un regal original però sobretot útil, regala un pastís de bolquers. Dissenys senzills (pastissos dividits en pisos), o dissenys originals i personalitzats (castells, mussols, pianos, papallones,...). Personalitzable amb el nom del nadó (sense cost addicional). Aquests pastissos contenen gran quantitat de bolquers i multitud de productes per al nadó, sent un regal espectacular i elegant amb què sorprendràs als pares.

Tria el model que més t'agradi i omple el formulari corresponent. Prepararem la teva comanda i te l'enviarem al teu domicili. Per qualsevol consulta pots posar-te en contacte amb nosaltres per whatsapp al 639791732 o a través del formulari de contacte d'aquesta web. 

Escull la col.lecció que prefereixis, entre pastissos de bolquers originals i divertits, animals de bolquers o pastissos dividits en pisos. Fés clic al botó per veure els nostres models:

Pastissos de bolquers originals i divertits
Animals de bolquers
Pastissos de bolquers

NOTA: Tots els pastissos de bloquers es presenten embolicats amb paper de cel.lofana i un gran llaç. Alguns models necessiten més temps d'el.laboració que d'altres.

Es fan entregues a domicili, hospitals o clíniques de maternitat a Barcelona ciutat. Enviaments a la resta de Catalunya i Espanya per agència de transport.