Qui som?

Actualment, som una botiga de venda exclusiva online, però la nostra feina té ja alguns anys d'història. Flors i Detalls CASA NATALIA va obrir les seves portes al 2003, posant en marxa un projecte de negoci familiar, on cada producte estava elaborat artesanalment. Casa nostra,  va ser molt més que una floristeria. Disposàvem d'objectes de regal i decoració, cosmètica natural, cosmètica marroquima i oli d'argan. Espelmes, incens i fins i tot, un racó zen i esotèric, amb minerals i amulets.  

Elaboràvem tot tipus de composicions florals, des de rams de núvia fins a creacions divertides i originals, per a totes les ocasions. 

I cada festivitat era per nosaltres una autèntica festa!!!. Així, per Sant Jordi, Nadal, o el dia de la Mare, oferíem sempre dissenys nous amb els que sorprendre als teus.

També podies plantes d'exterior i d'interior, horticultura i tot tipus de complements per a la jardineria, i de tant en tant, ens ho passàvem d'allò més bé, organitzant algun taller o xerrada, per a petits i grans. 

Després de 15 anys, la nostra botiga va tancar les seves portes, el día 6 de gener de 2018, però encara es manté activa!. Ara pots trobar-nos a Pastissos de Bolquers Casa Natalia, on seguim elaborant alguns dels nostres articles més destacats, com Pastissos de bloquers i coixins terapéutics de llavors.